2023-11-14

Malkara Meslek Yüksek Okulunda Sınıf Öğrenci Temsilcileri ile Ara Sınav Tarihleri Planlama ve Kalite Süreçlerinde Öğrenci Üyelerin Katkıları Konulu Toplantı Yapıldı.

Elektrik, Makine, Gıda ve İşletme Yönetimi Programlarına ait 1. ve 2. Sınıf temsilcisi öğrencilerimiz 07.11.2023 tarihinde saat 13.00’te Malkara MYO idarecileri, bölüm başkanları ve öğretim elemanları ile bir araya geldi. İlgili toplantıda 2023-2024 Güz dönemi ara sınavı planlama ve kalite süreçlerinde öğrenci üyelerin katkılarına ilişkin öğrenci temsilcilerine bilgiler verildi, sınav tarihleri ve saatlerine yönelik istek ve beklentiler karşılıklı olarak değerlendirildi.

Öğrencilerimizle yemek sayıları, kalite akreditasyon süreci, İşyeri eğitimi-işyeri uygulaması ve genel eğitim öğretim işleyişi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Toplantı, tutanak ile imza altına alınmıştır.