Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-05-06

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından “Karayollarında Trafik Güvenliği” konulu seminer Malkara MYO Konferans salonunda düzenlenmiştir



 

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik olarak “Karayollarında Trafik Güvenliği” konulu seminer 06.05.2013 tarihinde saat 14:00’da Malkara MYO Konferans salonunda düzenlenmiştir.


Seminerde açılış konuşmasını yapan Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN, “ Trafik güvenliğinin sağlanması konusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yoğun çalışma içinde olduklarını ve bu kapsamda eğitim kurumları ile işbirliği yaparak gençlere yönelik eğitimler verdiklerini” belirti. Daha sonra Malkara İlçe Emniyet Görevlisi Salih Kaçar “Trafik Güvenliğinin Sağlanması” konulu sunumunu gerçekleştirdi.


Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Murat TAŞAN ise, “Ülkemizde son on yılda trafik kazaları nedeniyle kaza yerinde yaklaşık olarak 43 bin vatandaşımızı kaybettik. Trafik kazalarının doğurduğu sonuçlar gerçekten çok acı. Aynı zamanda bu kazalar yaralanmalara, sakat kalmalara neden olduğu gibi maddi hasarlar, işgücü, zaman, enerji kayıpları ile çevre kirliliği oluşmaktadır. Trafik güvenliği konusunu ahlaki ve vicdani olarak değerlendirmek durumundayız. Herkesin birbirine hoşgörü ile yaklaştığı, saygı duyduğu ve yollarında trafik kazalarının olmadığı bir Türkiye diliyorum” ifadelerini kullandı.


Seminer sonunda, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğünün Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı Doç.Dr. Murat TAŞAN, İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN’a plaket takdim etti.

 



G-YK7YH1TJPG