2014-06-13

Mavi Kapaklar İle 7 Adet Tekerlekli Sandalye Temin Edildi

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu ve Malkara Çevre Gönüllüleri tarafından Engelli vatandaşlarımıza Tekerlekli Sandalye temin etmek amacıyla toplanan plastik kapaklar değerlendirilerek 7 adet tekerlekli sandalye daha elde edildi.

Kampanyada daha önce de 13 tekerlekli sandalye temin ederek Kızılay Malkara şubesince dağıtımını sağladıklarını belirten Malkara Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.Engin Gürfiliz kampanyaya katkı sağlayan tüm kuruluş ve şahıslara teşekkür etti.

Özellikle kampanyanın başından bu yana, atık plastik kapakların renklere ayrıştırılarak daha değerli hale getirilmesini sağlayan Elektrik Bölümü öğrencilerine ayrıca teşekkür eden Gürfiliz,tüm öğrencilere sağlıklı, başarılı ve engelsiz bir yaşam diledi.