2012-10-16

Meslek Yüksekokulumuzda 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ kutlandı

16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri bir dizi etkinlik düzenlendi.

Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin katılımının sağlandığı konferans salonunda önce TEMA Vakfının 16 Ekim Dünya Gıda Günü sebebiyle ilettiği “toprağı hor gören yarınını zor görür” başlıklı bildirisi okundu. Ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve aynı zamanda Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Murat TAŞAN “16 Ekim Gıda Günü” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Sunum sonrası Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin görev aldığı “Bilinçli Gıda Tüketelim” temalı standa geçildi. Meslek Yüksekokulumuzun tüm öğrencilerine Gıda Mühendisliği Odasının hazırladığı “Bilinçli Gıda Tüketimi” ve “Sağlıklı Süt Tüketimi” konulu broşürler ile süt dağıtımı yapıldı.