2023-10-30

30.10.2023 Pazartesi Günü Saat 10.30-11.30 arası Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda “Uyuşturucu Maddelerin Zararları” konularında etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Hakan AYDIN ve Deniz SARIAYDIN tarafından öğrencilerimize uyuşturu maddelerin; zararları, toplum sağlığını, aile kurumunu, ahlaki değerleri, gençlerin eğitimini ve gelişimini tehdit eden yönleri konularında sunum yapıldı. Bağımlılık, bağımlılık yapıcı madde, bağımlı birey, konunun hukuki boyutları, uyuşturucu madde kullanan bireylerin erken teşhisi vb. hususlarda bilgiler verildi. Etkinlik soru-cevap kısmının ardından sona erdi.