Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-05-31

Meslek Yüksekokulumuzun Proje Önerisi Trakya Kalkınma Ajansı Tarafından Kabul Edildi



 
 
DUYARSAM UNUTURUM, GÖRÜRSEM HATIRLARIM, YAPARSAM BİLİRİM
 
Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı 2012/2013 Yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı’na hazırlanan “DUYARSAM UNUTURUM, GÖRÜRSEM HATIRLARIM, YAPARSAM BİLİRİM!” isimli proje kabul edildi. Kabul edilen projenin yürütücüsü Malkara Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Gülsel Çiftçi’dir.
 
6 ay sürecek olan projenin amacı Malkara Meslek Yüksekokulunda Turizm uygulama laboratuvarı kurarak, turizm sektöründe çalışacak kalifiye personeli yetiştirmek, yerel (bilhassa Malkara İlçesinde) ve bölgesel turizmin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Ayrıca Malkara ilçesinde yaşayan gençlerden katılımcıların ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin teorik ve uygulama eğitimleri ile turizm alanındaki yeterliliklerinin arttırılmasını sağlamaktır. 
 
Bu proje ile Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciligi Programında okuyan 70 adet öğrencinin ve Malkara'da yaşayıp turizm konusunda eğitim almak isteyen gençlerin Malkara Myo’da kurulacak olan turizm uygulama laboratuvarı ile birlikte yiyecek ve içecek servisi ile ilgili teknik bilgi ve beceriye sahip olmasını, önbüro hizmetleri ve kat hizmetleri konularında uygulamalı olarak pratik eğitimlerini almalarını, bu konuda bilinçlenmelerini, uygulamalı konularda verimliliklerinin artmasını ve kalite standartlarının oluşturulması hedeflenmektedir.
 
 
 
     MALKARA MYO MÜDÜRLÜĞÜ
 
 

 



G-YK7YH1TJPG