2015-04-02

NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu Etkinlikleri Kapsamında “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” Konulu Seminer

NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu Etkinlikleri Kapsamında “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” Konulu Seminer

Meslek Yüksekokulumuzda okulumuz öğrencilerine 31.03.2015 Salı Günü Saat 14.00’de Kariyer.net İnsan Kaynakları Portalı tarafından “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” konulu seminer düzenlenmiştir. Seminere Kariyer.net Etkinlik Müdürü Sayın Semih GÜMÜŞ katılmışlardır.

Seminerde Sayın Semih GÜMÜŞ; etkili özgeçmiş hazırlama, iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar ve mülâkat teknikleri hakkında öğrencilerimize eğitici bilgiler vermiştir. Kariyer.net yetkilileri tarafından beş öğrencimize "Genel Muhasebe Eğitimi, Sosyal Medya Eğitimi, Dış Ticaret Eğitimi, Satınalma Eğitimi, İnsan Kaynakları Eğitimi, E-Ticaret Eğitimi, Pazarlama Uzmanlık, Satış Uzmanlık ve Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi" hediye edilmiştir.

Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sayın Ender ÇAKAL ile NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sayın Senem ERGAN ve Topluluk Başkanı Pazarlama Programı 2.sınıf öğrencisi Sayın Elif Büşra ÖZTÜRK Okulumuz öğrencileri adına Sayın Semih GÜMÜŞ’e teşekkür ederek hediyelerimizi takdim etmişlerdir.

Emeği geçen tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.