2012-04-09

Polis Haftası Nedeniyle Malkara İlçe Emniyet Müdürü’nden Yüksekokulumuza Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri nedeniyle Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN ve Emniyet Şube Müdürleri yüksekokulumuza ziyarette bulundular.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN; “ilçemizde bulunan kamu kuruluşları ile sürekli temas halindeyiz, Malkara MYO üniversite birimi olması sebebiyle temasımız daha büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandılar. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Murat TAŞAN ise; “Emniyet Teşkilatımızın yüksekokulumuzu ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir. Kanunlarımızın uygulayıcısı, vatandaşın güvencesi olan bir teşkilat olarak sizleri yanımızda görmek bizlere daha fazla güven vermektedir” ifadelerini kullandılar.

Malkara İlçe Emniyet Teşkilatı yüksekokul müdürümüze bir çiçek takdim ederken, yüksekokul müdürümüz ise üniversitemiz ambleminin yer aldığı flamayı ilçe emniyet teşkilatına hediye ettiler.