Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2023-05-12

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Uygulama Süreçleri Konulu Paydaş Toplantısı



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (Tekirdağ NKÜ), Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Uygulama Süreçleri Eğitim Toplantısı’na katılım sağladı.

Türkiye Yeterlilikler Sistemi ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu (TUYEP) için Teknik Yardım Projesi kapsamında Türkiye genelindeki paydaşlarla buluşmak ve süreçlerle ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen TYÇ Uygulama Süreçleri Eğitimleri’nin ikincisi Edirne’de gerçekleşti.

11 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen eğitim programına Tekirdağ NKÜ, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi yükseköğretim kurumlarından, MEB teşkilatlarından ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıda temsilci katılım sağladı.

Toplantıya Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Malkara MYO’dan Öğr. Gör. Ender ÇAKAL, Sosyal Bilimler MYO’dan Öğr. Gör. Ayşe Mine İŞLER ve Öğr. Gör. Esra SOĞANCI BAYER katılım sağladılar.

Düzenlenen programda katılımcılara ‘Yeterlilik Çerçevelerine Genel Bakış’, ‘Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Hakkında Bilgilendirme’, ‘Yeterliliklerin TYÇ’ye Yerleştirilmesi Süreçleri’, ‘Paydaşlarla İletişim ve İş Birliği’ konularında bilgi aktarımı gerçekleştirildi.

 

 



G-YK7YH1TJPG