2013-05-16

Yüksekokulumuz 2012 – 13 Bahar Yarıyılı Masa Tenisi Turnuvası’nda Dereceye Giren Öğrenciler Belli Oldu

Meslek Yüksekokulumuz tarafından öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlenen ve sorumluluğunu Öğr. Gör. Metin Dağ ve Öğr. Gör. Kerem Öztürk’ün üstlendiği masa tenisi turnuvasının finali, 15.05.2013 Çarşamba günü yüksekokulumuzda gerçekleşti.

Toplam 18 öğrencinin katıldığı turnuvada birinciliği Elektrik Programı 1. Sınıf öğrencisi Burak Özkan, ikinciliği Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1. Sınıf öğrencisi Uğur Baştürk, üçüncülüğü ise Makine Programı 2. Sınıf öğrencisi Halit Yenal elde etti.

Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan,  turnuva sonucunda dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirerek birinciliği kazanan öğrencimizin üniversitemiz bahar şenliklerinde Malkara MYO’yu masa tenisi turnuvasında temsil edeceğini açıkladı.