Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2014-06-04

Yüksekokulumuz 2013 – 2014 Bahar Yarıyılında Düzenlenen Turnuvalarda Dereceye Giren Öğrenciler Belli Oldu



 

Meslek Yüksekokulumuz tarafından öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlenen satranç, bilardo ve masa tenisi turnuvaları gerçekleştirilmiştir. 
 
Öğr.Gör. Serhat SEZEN ve Öğr.Gör. İbrahim BAYINDIR’ın düzenlediği satranç turnuvasında birinci İşletme Yönetimi Programı 1. Sınıf öğrencisi Kadir KALKAN, ikinci Pazarlama Programı 1. Sınıf öğrencisi Deniz YOLCU ve üçüncü de Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencisi Yaşar TÜRKAY olmuştur.
 
Öğr.Gör. Osman Burak AKALAN’ın düzenlediği bilardo turnuvasında birinci Pazarlama Programı 1. Sınıf öğrencisi Halit GÜNEYSU, ikinci İşletme Yönetimi Programı 2. Sınıf öğrencisi Tekin ÖZCAN ve üçüncü de Makine Programı 2. Sınıf öğrencisi Mehmet DEMİR olmuştur.
 
Öğr.Gör. Metin DAĞ’ın düzenlediği masa tenisi turnuvasında birinci Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencisi Uğur Baştürk, ikinci Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1. Sınıf öğrencisi Okan GÖKSAL ve üçüncü de Pazarlama Programı 1. Sınıf öğrencisi Serkan BAŞLI olmuştur.
 
Turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimizi kutluyoruz. 
 
 

 



G-YK7YH1TJPG