2014-03-27

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) görevlisi Sayın Ayhan BAYRAM tarafından Doğal Afetlerle Mücadele Semineri verilmiştir

24.03.2014 Pazartesi günü NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu tarafından organize edilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) görevlisi Sayın Ayhan BAYRAM tarafından verilen Doğal Afetlerle Mücadele Semineri Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Yangın, deprem, sel, heyelan gibi doğal afetler hakkında bilgi veren Sayın Bayram, bu afetlerden korunma yöntemleri ile ilgili olarak da öğrencilerimizi bilinçlendirmiştir.

Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir ERTÜRK ile topluluk koordinatörümüz Öğretim Görevlisi Senem ERGAN ve topluluk başkanımız Pazarlama Programı 2.sınıf öğrencisi Gökhan KAFALI okulumuz öğrencileri adına Sayın Ayhan BAYRAM’a teşekkür ederek hediyelerimizi takdim etmişlerdir.

Emeği geçen tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.