2013-05-07

“Başarı Hikayesi Yazmaya Hazır mısınız” Konulu Konferans Malkara MYO’da Düzenlendi

Malkara MYO’nun Mayıs ayı içerisinde "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" konsepti ile düzenleyeceği etkinliklerden ilki “Başarı Hikayesi Yazmaya Hazır mısınız” konulu konferans 07.05.2013 Salı günü saat 13:30’da Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. İşletme Yönetimi Programı’nın katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak İş Danışmanı ve Eğitmen Seyran Hatipoğlu katıldı.

Konferansa Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Seyran Hatipoğlu konferansta, kendini tanımanın kişiye getireceği avantajlar, iş fikri, yeni bir iş kurmanın avantaj ve dezavantajları ve genel olarak yüksekokul öğrencilerinin girişimciliğe bakış açısı konuları üzerinde bilgiler verdi.

Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan günün anısına Seyran Hatipoğlu’na plaket takdim etti.