2014-04-10

“Günümüzde Yapılan Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi” Konulu Seminer Düzenlendi

Malkara MYO Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen “Günümüzde Yapılan Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi” konulu seminer, 07.04.2014 Pazartesi günü Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer katıldı.

Seminerde Malkara MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, İdari Personel ve öğrenciler hazır bulundu.

Seminerin ardından günün anısına Malkara MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk konuşmacılara plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.