Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-05-08

“Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Bakışı” konulu konferans düzenlenmiştir



 

 

Malkara MYO’nun Mayıs ayı içerisinde "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" konsepti ile düzenlediği etkinliklerden ikincisi olan “Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Bakışı” konulu konferans 08.05.2013 Çarşamba günü saat 14:00’da Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum KARAYEL, Tekirdağ Vergi Dairesi Grup Müdürü Şenol GELEN ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel KARAALİ katıldı.

Konferansa Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum KARAYEL konferansta, öğrencilik döneminde kişinin kendine belirleyeceği hedeflerin, kariyer yolunda belirleyici etkenlerden biri olacağını ve bu hedefe uygun hareket etmeleri gerektiğini söylediler ve Maliyecilik Mesleği ile ilgili genel bilgilere değindiler. Diğer konuşmacılar Grup Müdürü Şenol GELEN ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel KARAALİ ise Vergi Müfettişliği ve Gelir Uzman Yardımcılığına giriş ve kariyer yolları hakkında öğrencilerimize genel kapsamlı bir sunum gerçekleştirdiler.

Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan günün anısına Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum KARAYEL’e plaket takdim etti.

 



G-YK7YH1TJPG