2013-12-27

“Yenilikçi Düşünme ve İnovasyon” Konulu Seminer Düzenlendi

Malkara Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı 2. sınıf öğrencilerinin organize ettiği  “Yenilikçi Düşünme ve İnovasyon” konulu seminer 26.12.2013 Perşembe günü Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşti. Seminere konuşmacı olarak ABC Danışmanlık Eğitim ve Tanıtım Ltd.Şti. Araştırma Sorumlusu ve Eğitmen Arif Gökhan Rakıcı katıldı.

Seminerde, Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri, öğrenciler ve basın mensupları hazır bulundu.
Arif Gökhan Rakıcı konuşmasında., yenilikçi düşünme ve inovasyon konularına açıklık getirdi.
Seminerin ardından Malkara MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ender Çakal günün anısına Arif Gökhan Rakıcı’ya hediyeler takdim etti.

Malkara MYO olarak etkinlikte emeği geçen başta öğrencilerimiz olarak herkese teşekkür ederiz.